Äippän kanssa käytiin jokin aika sitten kirpparikierroksella ja muutenvaan ostoksilla. Tässä ihan ekaksi äippän minulle ostama synttärilahja.

Aivan täydellinen takki minulle, juuri sen mallinen ja värinen kun olen jo kauan etsinyt. Ihastuin siihen niin että kun äippä lupasi sen minulle ostaa niin halasin häntä kaupassa .

No samalla reissulla löysin myös kauan etsimäni farkut. Ja toppakengät.. ja vähän muutakin.

Yhdeltä kirppikseltä löytyi tilkkuja (joku ihana oli leikannut valmiiksi ison pussillisen tilkkuja, hinta 0,50€)

Uusi kirppis tuttavavuus oli Kirppis Annu Mouhijärvellä. Ihana pikkuinen, tosi siisti kirppis. Sieltäkin tein paljon löytöjä (niitä en nyt paljasta koska osa niistä oli kirppisystäväni joulukalenteriin) ja saimme myös juuri leivottua pullaa kahvin kera, nam. Kyllä kannattaa poiketa kyseisellä kirppiksellä jos liikkuu Pori-Tampere välillä. Se sijaitsee ihan tuon tien läheisyydessä, Mouhijärven tiehaarassa.

Tämä seuraava ostos löytyi kun oli ystäväni kanssa vain käväisemässä yhdessä kaupassa matkalla opiston kurssilta kotiin. Tämä on erittäin hyvä "apu"valo meidän ulkoeteiseen, jossa on kyllä liiketunnistimella syttyvä kattovalaisin mutta se syttyy vähän huonosti kun lähtee työhuoneestani koska tunnistin on suunnattu asuntoon mentävälle ovelle päin. Tämä tunnelmavalo auttaa muutaman askeleen ettei kompastu (melko varmasti) keskellä lattiaa oleviin kenkiin.

Työhuoneeni ovi on siis tuo vasemmalla näkyvä ovi ja sisälle asuntoon mennään vähän matkaa valosta oikealle.

Sitten myyjäisostoksiin. Olin Lempäälässä viime viikonloppuna (lauantaina) myyjäisissä myymässä ja pitihän sieltä sitten vähän jotain ostaakin..

AIVAN IHANAN SULOINEN puputaulu, no ihan pakkohan se oli saada. Taulu on tehty huovuttamalla.

 

Alumiinilangasta tehty sydän.

 

Mehiläisvahasta tehdyt kynttilät, itsenäisyyspäiväksi. Kunhan vaan keksisin mihin nämä laittaisin. Niihin kynttilänjalkoihin joihin nämä piti laittaa niin ne eivät sovikkaan.

 

Pieni hiirulainen on rintakoru jonka laitan työpukuni rinnukseen ensi viikolla.