Minä....olen blondi vm. -74. Elämäni sisältää ihanan avomiehen, pari pupua, muutaman akvaarion, omakotitalon maalla ja ison puutarhan.

Harrastukset: moottoripyöräily, askartelu, erilaiset käsityöt, ruuanlaitto (eritoten syöminen), leivonta, löhöily, reissailu, puutarhassa puuhastelu.. loputon lista.

Lempiväri: Musta, valkoinen, vaal.pun., sininen

Lempiruoka: Pizza (missä on extra paljon aurajuustoa). Olen erittäin paljon suolaisen ja rasvaisen ruuan ystävä, en erityisemmin välitä makeasta (paikallisesti uppoaa Fazerin sininen).

Olen aikoinani valmistunut ammattikoulusta ravitsemistyöntekijä-, mallipukineidenvalmistaja/pukuompelija- sekä tähän liittyneeltä atk-avusteiselta suunnittelun ja valmistuksen jatkolinjalta. Ja kyllä tuon jälkeen luulin opiskeluni olleen siinä, kuusi vuotta ammattikoulussa, huh. Mutta kuinka kävikään.. muutama vuosi meni ja taas opiskeltiin, oppisopimuksella talouspuolen merkonomiksi ja valmistuin 30.9.08. Kyllä opiskelu on nykyään paljon rankempaa kuin "ennen vanhaan". Välillä on tietysti tullut opiskeltua tietokoneen ajokortteja (ja moottoripyörän ajokorttia). Tällä hetkellä onkin sitten vuorossa hierojan opinnot (2010-2011).

Nyt olen taas palaillut enemmän askartelun, käsitöiden ym. pariin, ne kun ovat olleet katkolla jokusen vuoden. Todella Paljon on tullut uusia hienoja juttuja tällä välin ja nyt kun olen selaillut erilaisia blogeja askarteluun ja käsitöihin liittyen niin eihän niistä tahdo muille töilleen enää ehtiä, kun selailisi vaan sivulta toiselle :) .
Kortteja värkkäilen jonkin verran, lempiaiheisiin kuuluu kaikki love-aiheiset (olen aina ollut armoton sydänaiheihminen), vintage, erilaiset eläinaiheet (puput erityisesti), kukat.. kyllähän näitä riittää. Leimasimiakin omistan jonkin verran kun olen itse niin huono piirtämään ja leimakuvia olen myös jonkin verran hankkinut vaihdoissa ym. Niiden kohdalla vaan tuo värittäminen vielä tuottaa Hieman ongelmia.
 
Ompelukoneenkin olen löytänyt taas uudelleen. Erilaiset tilkkutyöt ja kierrätysmateriaaleista tehdyt jutut kiinnostavat. Vaatteita ja sisustusjuttuja ompelen myös jonkin verran.
Kaikenlaiset luonnonmateriaalit, sammal, risut, kävyt ym., ovat päässeet myös suosikkien listalle, niistä muovautuu mukavasti kaikenlaisia "oman näköisiä" tuliaisia ja lahjoja.

Olen myös ikuinen sisustaja, mööpelit vaihtaa kotona paikkaa vähän väliä. Nyt on sisustamisessa menossa "uusi" aikakausi, kaikki vanha kiinnostaa. Huonekalutkin pitäisi saada vaihtoon.. Kirppareilta löytyy aina jotain pientä kivaa sisustukseen sopivaa, jopa pari kukka-aihetta on jo meille eksynyt vaikka en niistä juurikaan välitä. Sellainen lievä maalaisromantiikka -tyyli on meillä nyt in.

Puutarhassa myllääminen on myös kesäisin nousemassa pintaan Pienen, jokunen vuosi sitten olleen, multa episodin jälkeen (laitoin pikapikaa kaikki kukkapenkit ja kasvimaan, uudella kuorma-autolastillisella multaa, uusiksi. Ja pari viikon kuluttua, kuin taikaiskusta, kaikkialla kasvoi vain epämääräistä rikkaruohoa jonka siemeniä multa oli ollut täynnä :( meni puutarhanhoitoinspis siinä hetkeksi). Ja nyt kun saan oman viherhuoneenkin, niin sinne sitten kaikkea hyvää kasvamaan.. Ja sinne sisustan sellaisen pienen olonurkkauksenkin. Puutarhassa on myös kaikki vanha ja ruosteinen in.

Kirpputorin olen todennut oikeaksi aarreaitaksi, sieltä löytää paljon askarteluun, ompeluun, puutarhaan ja kodin sisustukseen sopivaa tekstiiliä, astioita ym. (ja paljon kaikkea mitä ei tiennyt edes tarvitsevansa ).

Tässä hieman tarinaa minusta, olen siis erittäin monipuolinen persoona. Voisihan sen lyhyemminkin sanoa.. tyylini on chappy chic!

 Päivitetty 27.7.2010