Tällä kertaa tällaista.. Eksyin tässä viikonloppuna jostain syystä ihanaan kynsiblogiin, I <3 Nails, ja siellä oli toinen toistaan upeammin lakattuja ja koristeltuja kynsiä. Kauppareissulta tarttuikin sitten pari kynsilakkapulloa mukaan (kun niitä ei vielä juurikaan ole tuolla kaapissa odottamassa kuin ehkä parisenkymmentä pulloa). Ihastuin ihaniin liukuvärjättyihin kynsiin ja sitäpä sitten piti kokeilla, ei muuta kun pesusientä pilkkomaan . Lopputulos on tässä..

 

Alle töpöttelin vaaleanpunaista lakkaa ja reunaan mustaa pari kerrosta. Päälle uutta kimaltelevaa lakkaa jonka väri valkeni vasta kun olin jo lakannut kynteni.. kultaa, yök! Olin kyllä kaupassa lukenut purkin kyljestä nimen ”Golden Rose” mutta enhän minä ymmärtänyt että golden voi tarkoittaa kultaa.. oikein SuperBlondi taas asialla. Kimallelakka peitti aikalailla mustan lakan töpöttely jäljen ja tasoitti värin mutta ehkä seuraavalla kerralla onnistuu paremmin. No tuli niistä nyt sen verran kelvolliset että kelpasivat sukulaiskahvittelureissun ajan.

Blondista puheen ollen, tässä sunnuntai-aamun "hiusmuotia".

Hiukset taas kerran vaalennettu ja nyt oli aikaa myös suoristaa ne (aika homma vaikka hiukset ei oo kun vähän luonnonkiharat).