..on ohi (ja hyvän matkaa mennään jo toista). Ilma ei sitten juuri kurjempi olisi voinut olla, +9 lämmintä ja vettä satoi melkein koko päivän. Hieman veti mielen harmaaksi .

Jäi vielä haaveeksi alkulomalle suunnittelemani mukavat metsäkävelylenkit ym. ulkoilut (isäntä on vielä tämän viikon töissä niin olisi päivällä hyvää aikaa lenkkeillä). Koeajoa odottavat viime viikolla Lidlistä ostamani vaelluskengät, joita pitäisi päästä kokeilemaan ennen kesälomareissua pohjoiseen.

Ompelutöitäkin olin suunnitellut tekeväni mutta eilen inspiraatio antoi odottaa itseään. Pienen lompakko harjoituksen tein mutta se meni ihan mönkään joten en laita siitä edes kuvaa. Mallia otin täältä.

Omituinen päivä kaikenkaikkiaan koska edes ruoka ei kunnolla maistunut. Yleensä mutustelen vähän väliä jotain jos olen kotona. Ja koko päivänä en siis edes käynyt ulkona. Surffailin suurimman osan päivästä blogeissa ja "seurustelin" pupujen kanssa. Teetä ja kahvia keitin kyllä useampaankin kertaan kun oli olevinaan niin kylmä.

Tänä aamuna olo on hieman virkeämpi vaikka ilma ei juuri eilistä paremmalta näytä. Tässä aamulla olen jo vähän aloittanut pientä tilkkutyötä mutta siitä enemmän huomenna jos inspistä riittää. Tässä kuitenkin pieni vihje mistä idea lähti..

Sain jokin aika sitten ystävältäni muutaman metalliketjun ruusuja varten mutta pari niistä säästin itselleni. Yllättävää kyllä tästäkin löytyy sydän .

Nyt pitää mennä aamupuuron keitolle että lähtee päivä kunnolla käyntiin!