Siskonmakkarasoppa

 

6 perunaa

1 pussi keittojuureksia (pakaste)

1 sipuli

kokonaisia maustepippureita

siskonmakkaroita 5 kpl

persiljaa

suolaa

vettä

öljyä

 

Pese ja kuori perunat. Leikkaa perunat pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli. Laita tilkka öljyä kattilaan ja kuullota siinä kasviksia (perunakuutioita, sipulisilppua sekä keittojuureksia) hetken aikaa.

Lisää joukkoon maustepippurit, ripaus suolaa ja vettä sen verran että ainekset hyvin peittyy. Odota, että keitto alkaa kiehua ja lisää joukkoon siskonmakkarapallerot. (Purista makkaramassaa sormien avulla suoraan kattilaan, pieniä palleroita kerrallaan)

Anna keiton kiehua hiljalleen n. 15 min, kunnes makkarapalat ja kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Revi pinnalle persiljaa.

 

 

Tästä en kuvaa ehtinyt ottaa.. meni niin nopeasti parempiin suihin =D oli todella hyvää!!