Viime viikonloppuna tehtiin satsi kebabia pakkaseen. Eilen sitä jo piti sieltä hakea tähän pizzaan.

Pohja:

2 dl vettä

1/3 pkt hiivaa (n.15g)

5 dl pizzajauhoja

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva siihen. Lisää pizzajauho ja alusta taikina kimmoisaksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi. Kauli taikina pellin kokoiseksi leivinpaperin päällä.

Tomaattikastike:

öljyä

mustapippuria

cayannepippuria

valkopippuria

tomaattimurskaa

oregano

suola

Kuullota sipulia ja pippureita öljyssä hetki. Lisää tomaattimurska ja loput mausteet. Anna hautua hetki. Soseuta. Levitä katike pohjan päälle.

Täyte:

kebabia

sipulia

peperoneja paloina

herkkusieniä

Levitä täytteet tasaisesti tomaattikastikkeen päälle.

1245347473_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päälle:

juustoraastetta

1245347489_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

1245347511_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pizza on parasta kun sen antaa vetäytyä hetken ennen syömistä.