Eli porsaan rimpsuluut tehtynä amerikan malliin.

Baby back BBQ ribs

10 possun rimpsuluuta

Dry Rub -mausteseos:

1 rkl jauhettua mustapippuria
2 rkl paprikajauhetta
2 rkl valkosipulijauhetta
2 rkl sipulijauhetta
2 rkl suolaa
1 rkl cayennejauhetta
2 rkl sokeria

Sekoita kaikki mausteet keskenään.

BBQ kastike:

1 dl ketsuppia
2 dl omenamehua
4 rkl omenaviinietikkaa
4 rkl fariinisokeria
0,5 dl worcestershire kastiketta
2 tl valkosipulijauhetta
tabaskoa maun mukaan
pilkottu sipuli

Ainekset sekoitetaan hyvin keskenään.

Laita lihat pellille, hiero lihoihin Dry Rub -mausteseosta reilusti molemmille puolille, levitä lihoihin BBQ kastiketta molemmille puolille ja sitten lihat uuniin. Paista 125 asteessa noin 4 tuntia, käännä ja valele lihoja BBQ kastikkeella puolen tunnin välein.

Tässä valmis annos katkarapusalaatin ja coleslaw'n kera.

2086326.jpg