Eli porsaan rimpsuluut tehtynä amerikan malliin.
Baby back BBQ ribs
10 possun rimpsuluuta
Dry Rub -mausteseos:
1 rkl jauhettua mustapippuria
2 rkl paprikajauhetta
2 rkl valkosipulijauhetta
2 rkl sipulijauhetta
2 rkl suolaa
1 rkl cayennejauhetta
2 rkl sokeria
Sekoita kaikki mausteet keskenään.
BBQ kastike:
1 dl ketsuppia
2 dl omenamehua
4 rkl omenaviinietikkaa
4 rkl fariinisokeria
0,5 dl worcestershire kastiketta
2 tl valkosipulijauhetta
tabaskoa maun mukaan
pilkottu sipuli
Ainekset sekoitetaan hyvin keskenään.
Laita lihat pellille, hiero lihoihin Dry Rub -mausteseosta reilusti molemmille puolille, levitä lihoihin BBQ kastiketta molemmille puolille ja sitten lihat uuniin. Paista 125 asteessa noin 4 tuntia, käännä ja valele lihoja BBQ kastikkeella puolen tunnin välein.
Tässä valmis annos katkarapusalaatin ja coleslaw'n kera.
Baby back BBQ ribs
10 possun rimpsuluuta
Dry Rub -mausteseos:
1 rkl jauhettua mustapippuria
2 rkl paprikajauhetta
2 rkl valkosipulijauhetta
2 rkl sipulijauhetta
2 rkl suolaa
1 rkl cayennejauhetta
2 rkl sokeria
Sekoita kaikki mausteet keskenään.
BBQ kastike:
1 dl ketsuppia
2 dl omenamehua
4 rkl omenaviinietikkaa
4 rkl fariinisokeria
0,5 dl worcestershire kastiketta
2 tl valkosipulijauhetta
tabaskoa maun mukaan
pilkottu sipuli
Ainekset sekoitetaan hyvin keskenään.
Laita lihat pellille, hiero lihoihin Dry Rub -mausteseosta reilusti molemmille puolille, levitä lihoihin BBQ kastiketta molemmille puolille ja sitten lihat uuniin. Paista 125 asteessa noin 4 tuntia, käännä ja valele lihoja BBQ kastikkeella puolen tunnin välein.
Tässä valmis annos katkarapusalaatin ja coleslaw'n kera.
Kommentit